Bedste 10: 70'er Musik

Pixabay

Vi kan alle komme til at stå i en situation, hvor man simpelthen bare får sådan en lyst til at høre nogle gode hits fra 70’erne. Dette kunne eksempelvis være til en god fest, hvor man er i det nostalgiske hjørne og bare har lyst til noget sing-along musik, som de fleste kan være med på.

Men som det er med så meget andet, så kan det være svært at finde på de rigtig gode sange, når man lige pludselig er nødt til det. Dette problem kan vi heldigvis være behjælpelige med. Vi har lavet en liste over de 10 bedste sange fra 70’erne, og vi garanterer, at du både får fest og god musik.

Liste: De bedste sange fra 70’erne

  1. Sex Pistols - God Save the Queen
  2. Fleetwood Mac - Go Your Own Way
  3. The Clash - London Calling
  4. David Bowie - Heroes
  5. The Ramones - Blitzkrieg Bop
  6. Donna Summer - I Feel Love
  7. Blondie - Heart of Glass
  8. Bruce Springsteen - Born to run
  9. Michael Jackson - Don’t Stop (Til You Get Enough)
  10. Wings - Band On The Run

Listen bærer selvfølgelig præg af, at britisk rock var i meget høj kurs i 70’erne, hvor både Sex Pistols, The Clash, David Bowie og Wings dominerede meget af musikscenen i vesten.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet denne artikel. Her kan du eksempelvis købe Sif Jakobs Halskæde, og meget meget andet. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.