Hvordan Får Man Yousee Musik?

Pixabay

Du kan få adgang til flere end 65 millioner musiknumre, hvis du har YouSee Musik. Men for at du kan få Yousee Musik, så skal du være kunde hos Yousee.

Du kan få Yousee Musik med et Yousee Mobil-abonnement eller med Yousee More, der er Yousees fordelsprogram. Er du Yousee-kunde, så kan du tilmelde dig Yousee More, uden at det koster dig ekstra, så groft sagt så kræver det blot et Yousee-abonnement af en eller anden art, for at du kan få Yousee Musik.

Hvornår giver det mening at få Yousee Musik?

Yousee Musik er næsten udelukkende rettet mod nuværende kunder hos Yousee. Så hvis du ikke har et Yousee-abonnement, så vil være svært at benytte sig af det.

Yousee Musik er dog ikke blot en lille discount-løsning, når man sammenligner med andre streamingtjenester indenfor musik. Der er faktisk cirka 15 millioner flere numre på Yousee Musik, end du får med Spotify, der ellers er blandt de absolut største streamingtjenester på verdensplan, når man ser på antallet af brugere.

Når du har et Yousee-abonnement, så downloader du blot Yousee Musik til din mobiltelefon - iPhone eller Android, hvorefter du logger ind og begynder at lytte til musikken.

De billigste Yousee Musik-abonnementer kan du få med et mobiltelefonabonnement hos Yousee. De billigste koster i skrivende stund 169 kr. om måneden.

Yousee Musik er derfor dyrere end Spotify, men du får også næsten en fjerdel flere musiknumre at vælge imellem, når du har Yousee Musik, end hvis du kun har Spotify.